top of page

Deep dive ACT®

Over de Intensive voor ACT®-oren

Deep Dive ACT is een intensive speciaal gericht aan ACToren. DDA bestaat uit twee delen van twee dagen. De eerste twee dagen is voor de minder ervaren coach en de tweede geeft verdiepende kennis voor de meer ervaren coach. Afhankelijk van je instapniveau en wensen kun je beide delen los van elkaar volgen.

Testimonial Deep Dive ACT
Pieta Moret, PIETA Coaching & Advies

ACT_Deep_Dive_Image2.png

"Toen ik Deep Dive ACT voorbij zag komen bij TheCultureNatureCompany, heb ik vrijwel direct gereageerd. Ik heb nooit training gehad van Rudie Nijhof en het leek me ontzettend leuk om eens een keer de diepte in te gaan met de bedenkers van de ACT meting. Rudie nam ons mee in een stuk verdiepende psychologie onder de meting, maar ook kregen we begeleiding in ‘de dynamiek tussen jou en je coachee. Ik vond het erg fijn om dit weer eens scherp te stellen. Daarnaast was het echt een feestje om met deze groep coaches, Margo de Beijer-Meijer, Rudie Nijhof en ook Eduard J. Baas van TCNC deze dagen te beleven. We hebben gelachen en af en toe was er ook een traan. Rudie brengt alles tot leven door haar eigen eerlijke voorbeelden en mooie verhalen uit de praktijk.

Ik heb genoten, een cadeautje voor mezelf. Een aanrader!"
 

pieta moret.jpeg

Praktische outline

Wat wij leveren

Jouw inzet

Jouw resultaten

Wij overleggen met jou waar je behoefte ligt en zoomen met onze ACT-expertise in op jouw vragen.

In deep dive ACT neem je jouw vragen mee. Vragen over je eigen profiel, over een coachee en over de dynamiek tussen jullie. Want in een coachgesprek ontstaan altijd een dynamiek tussen jouw en je coachee.

Aan het einde van deze verdiepende duik in ACT® heb je je kennis en inzicht verdiept en geordend. Dit geeft zowel inzicht als overzicht.

bottom of page