top of page
logo header website TCNC (1).png

Het initiatief van TheCultureNatureCompany
voor het verdiepen en vergroten
van de inclusie van vrouwen in leiderschapsposities

2103 logo TCNC 500px vrij (1).png
Ontwerp zonder titel.png

We dare you to
'Be as much you as you can be'
as a Female Leader in organizations

DSC_1143.jpg
In 2022 heb ik een wetenschappelijk onderzoek gedaan aan de VU, genaamd: 'Towards Authentic Female Leadership'. Op basis van 30 interviews met topvrouwen in Nederland heb ik een roadmap ontwikkeld voor vrouwen met ambitie. Op basis hiervan begeleid ik hen in het worden van de leiders van morgen.

Madelief Nijhof, Partner TCNC, onderzoeker in leiderschapsontwikkeling met het oog op SDG 5.5

Klik de link voor de Summit: 'Towards Authentic Female Leadership'

Zie onze sprekers Madelief Nijhof, Rudie Nijhof, Annemarie van den Berg, Annemieke Brons-Visser, Sanne Nieuwenhuis & Külli Seppar

Summit terugkijken?

Ons aanbod

Pink and Orange Vivid Bold Company Handbook Training Manual Booklet.png

VOOR AMBITIEUZE VROUWEN

Speciaal voor ambitieuze vrouwen en mannen bieden we een compact career coachprogramma waarbij we de roadmap vertalen naar concrete handvatten.

16.png

VOOR ERVAREN LEIDERS

Speciaal voor ervaren en senior leiders bieden we een executive coach the coach programma waarbij we jouw lessons learned samen expliciteren en je handvatten meegeven hoe jij jouw expertise kunt delen met het aanstormend talent.

18.png

VOOR ORGANISATIES

We geven inspiratie sessies met als onderwerp: Psychologische Veiligheid & Being as much you as you can be  as a female leader in (corporate) organizations. Zo ontstaat er bewustzijn over hoe je als organisatie met elkaar nog meer van het aanwezige talenten kan benutten.

Het Leaders for Leaders programma

Het vrouwenquotum is een hulpmiddel, niet een eindstation. Dat was de boodschap op onze Summit: Towards Authentic Female Leadership.

Als je als organisatie echt de talenten van vrouwen wilt benutten, moet je ervoor zorgen dat zij de kans krijgen authentiek te zijn. De resultaten van ons nieuwe onderzoek laten zien dat vrouwen met ambitie nog steeds worden belemmerd in authentiek zijn, ook als ze eenmaal in een leiderschapspositie zitten.

 

Aanpassing aan een masculine cultuur, bewijzen om de ladder op te klimmen en innerlijke patronen van angst zijn die grootste belemmeringen volgens het onderzoek onder 30 Nederlandse topvrouwen. 

Wij van TheCultureNatureCompany bieden een Leaders for Leaders programma aan voor organisaties die hun vrouwen willen stimuleren om ècht zichzelf te zijn en carrière te maken tegelijkertijd. We inspireren organisaties, begeleiden ambitieuze vrouwen en ervaren leiders en verbinden ze aan elkaar. Zo ontstaat er een netwerk van Leiders die van Leiders leren. 

Aftermovie
Summit Towards Authentic Female Leadership

 28 Oktober 2022

Inspiratie

Sanna Marin, Prime Minister of Finland

I am an individual, a person, a real person also, even though I am a prime minister. So I won't change the way I behave. I am a person and I will be in the future also.
sanna-marin-8-modified.png
Foto_Pand_OudeDelft197_clear 2.jpg

MET ONS WERKEN?
Bel of mail naar

Telefoon

Mail

Tussen 9:00-18:00

+31628871418

Maandag-Vrijdag

Ontmoeten@tcnc.nl

Adres

Oude Delft 197,

Te Delft

bottom of page