top of page
AdobeStock_441109621_edited.jpg

HBL®-methode

Over de HBL®-Methode

De Human Being Leadership®-methode is een leiderschap methode die leiders meetbaar inzicht geeft in hun onbewuste leiderschapskwaliteiten, ze uitdaagt uit om echt zichzelf te zijn en regie te nemen op personal, managerial & organizational level. Het neemt je mee in je persoonlijke leiderschapstype, overall contribution aan de organisatie, under pressure qualities, life-cycle effect en responsibility-factor.*

"Een gedurfde kijk op jouw leiderschap"

Voor wie is de HBL®-methode?

De HBL®-methode is bedoeld voor nieuwsgierige leiders die een gedurfde manier van kijken niet schuwen. Het is een vast onderdeel van het leiderschapsprogramma Shaking the Tree® van TCNC*. De vier fundamentals, Menselijke Maat, Innovatie, Duurzaamheid en Waarde Creatie worden versterkt als het leiderschap in de organisatie wordt versterkt. Omdat de HBL®-methode toepasbaar is voor leiderschapsvragen op personal, managerial & organizational level, is de impact hoog voor de gehele organisatie.

*Alleen beschikbaar voor deelnemers van onze programma's. HBL review maakt onderdeel uit van onze opleidingen trainingen. consultancy en coaching en is niet los verkrijgbaar.

bottom of page