top of page

Leiderschapscoaching

Over de leiderschapscoaching

Het leiderschapscoach traject is voor mensen die op personal, managerial of organisational level natuurlijk leiderschap willen ontwikkelen. Met deze leiderschapscoaching dagen wij uit jouw onbewuste kwaliteiten en valkuilen bewust te maken, echt jezelf te zijn, gedurfde keuzes te maken en zo regie te nemen over je carrière.

The Floor is Yours®

Een onderdeel van het traject is een sessie met gebruik van de floor is yours. Je wordt uitgenodigd om op je eigen ACT®-profiel te gaan staan waardoor je je kwaliteiten en valkuilen kunt beleven.

Charlotte Baan over The Floor is Yours:

"Voor mij precies de diepgang waar ik naar op zoek ben en die nodig is om invulling te kunnen geven aan de ‘open eindjes’ na terugkoppeling van de meting. Ik was onder de indruk van de krachtige werking van de methode in een veilige setting. Er wordt door TCNC beweging gecreëerd waardoor de onderliggende drijfveren op gevoelsniveau zichtbaar en voelbaar worden. Een prachtig vervolg op de terugkoppeling van de ACT meting." 

Afb_11_The_Floor_Is_Yours_Compleet altern 2.png

Testimonial Babet, managing director

"Mijn teamgenoten en ik (director startup) hebben bij Madelief van TCNC een maatwerk programma met de ACT meting gedaan. Naar aanleiding hiervan heb ik nog een aantal individuele coaching gesprekken gevoerd. Die coaching was spot on. Madelief’s aanpak is persoonlijk, pragmatisch professioneel en effectief. Door middel van prikkelende vragen en oefeningen zet ze je aan het denken en aan de slag. Ze neemt je geduldig bij de hand waar het moet en geeft je op gezette tijden een duwtje in de rug. Subtiel maar gedecideerd. De doortastende aanpak van Madelief zie ik bepaalde zaken ineens in het juiste perspectief en kon daardoor beter handelen. Sommige patronen zijn doorbroken of in ieder geval herkenbaar, waardoor ik minder vatbaar ben voor terugkerende valkuilen. Ik raad deze coaching aan iedereen aan die op zoek is naar goed onderbouwd en tevens invoelend advies, ongeacht de levensfase (student, beginnend of gevorderd professional)."

babet.jpeg

Praktische outline

Stap 1

Stap 2

Stap 3

We beginnen met een korte kennismaking op zoom of telefonisch. 

Dan krijg je een ACT®-meting toegestuurd, deze vul je online in en duurt 15 min.

Het traject duurt 5 gesprekken waarvan een sessie met behulp van The Floor is Yours. Als leidraad voor het coachtraject gebruiken we je ACT®-profile.

Einde

Door dit proces aan te gaan verbreed en verdiep jij  je leiderschapskwaliteiten, waardoor je toegevoegde waarde aan de organisatie groter wordt en jij gelukkiger.

bottom of page