top of page
RtT op witte cirkel.png

Over het psychologische leiderschapsprogramma

Het leven is spannend, prachtig, gevaarlijk en snel. Jij als leider mag zelf die (carrière)tijger in de ogen kijken. Dit halfjaar programma reikt je verschillende brillen aan waardoor je jezelf beter leert zien. Het is een interdisciplinair programma vanuit de psychologie, filosofie, change management en mythologie.

Alles vanuit de stelling: De kwaliteit van je zelfkennis bepaalt de kwaliteit van je leiderschap.

"We dare you to ride your tiger"

Testimonials Wouter Metz & Annemarie van den Berg

Wauw, wat een bijzondere dagen waren het weer bij Ridin the Tiger, het verdiepende leiderschapsprogramma van de TheCultureNatureCompany. Dit tweede stond in het teken van de grote inspiratoren van de Belevingspsychologie en HBM filosofie. Met behulp van de verdiepende kennis en uitdagende werkvormen ben ik flink uit mijn comfortzone gestapt en heb ik mijn interne tijger eens goed in de ogen gekeken. - Wouter Metz

wouter.jpeg
annemarie_edited.jpg

Praktische outline

Wat wij leveren

Jouw inzet

Jouw resultaten

Wij leveren jou een halfjaarprogramma ontwikkeld door Eduard baas, vanuit zijn jarenlang opgebouwde kennis en ervaring. Inclusief een uitgebreide lesmap.

Deze opleiding vraagt van jou de durf om jouw tijger in de ogen te kijken & jezelf te laten verrassen over wat je ziet.

Na dit jaar ben jij expert in je eigen persoonlijke ontwikkeling en heb je zichtbare stappen gezet in jouw leiderschap.

Onder leiding van Eduard J. Baas van TCNC hebben we een deep dive gemaakt in de psychologie van Frankl, Adler, Jung en Rogers. En met deze kennis gingen we helemaal de diepte in. Wat je in je eerste vier levensjaren leert als overlevingsstrategie, blijf je de rest van je leven inzetten als het spannend wordt. Het kleine meisje zit nog in me. Confronterend, ontroerend en prachtig tegelijkertijd om hiermee aan het werk te zijn. - Annemarie van den Berg.

bottom of page