top of page

Eduard Baas & Rudie Nijhof

Ons aanbod voor ACToren

Beste ACToren, welkom op onze site! Zoals je misschien weet is Eduard Baas de ontwikkelaar van ACT® en heeft hij samen met Rudie Nijhof 10 jaar lang aan het roer gestaan van MyHBMcenter. Het doet ons deugd om te zien dat ACT® en HBM je zodanig gegrepen hebben dat je het in je eigen organisatie of persoonlijke ontwikkeling gebruikt. Inmiddels hebben zij het stokje overgedragen om zich alleen nog maar te richten op de verdere ontwikkeling van het gedachtegoed tot Human Being Leadership®.  Samen met nieuw en oud talent ontwikkelen ze door. Zo gaat dat met innovatoren in de voorkeur!

Bij The CultureNatureCompany kun je daarom terecht voor de nieuwste inzichten rondom ACT® en HBM. We zijn hier voor ACToren die dicht bij de bron willen blijven en hun kennis en vaardigheden willen vergroten. We vinden het fijn om je te ontmoeten, in een van onze programma's of op onze Salon voor ACToren. 

BigChoices_02-10-2020©Zijmaakt-86_edited.png
Ontwerp zonder titel (4).png

Deep Dive ACT®

Deep Dive ACT is een intensive speciaal gericht aan ACToren. DDA bestaat uit twee delen van twee dagen. De eerste twee dagen is voor de minder ervaren coach en de tweede geeft verdiepende kennis voor de meer ervaren coach. Afhankelijk van je instapniveau en wensen kun je beide delen los van elkaar volgen.

Deep Dive On Demand

Als ACTor heb je soms vragen over een ACT®-profile. Misschien moet er in je organisatie een belangrijk besluit genomen met behulp van ACT® en wil je daarom dieper inzicht in een meting. Of je hebt een coachee waar je lastig mee vooruit komt. Of je nu beginnend of ervaren bent, er kunnen altijd vragen zijn die je eens tegen het licht wilt houden. Dat is Deep Dive ACT® on demand! Geinteresseerd? Mail of bel!

1643214367475.jpeg
IMG_7732.jpg

The Floor is Yours®

Bij The Floor is Yours word je uitgenodigd om op je eigen ACT®-profiel te gaan staan waardoor je je kwaliteiten en valkuilen kunt beleven. We baseren ons op een combinatie van onze ACT® kennis en het systemisch werk van Bert Hellinger. Het is een een-op-een sessie van twee uur. Geïnteresseerd? Mail of bel!

bottom of page