top of page

Data Suite

Data is alleen belangrijk als het informatie kan worden. Informatie die jouw bedrijf daadwerkelijk ondersteund in het begrijpen en gefundeerd te kunnen veranderen. We gebruiken verschillende datastromen om je organisatie helder in kaart te brengen.

Onderzoek als basis

We meten en interviewen veel mensen en leggen dit vast. We leggen verbanden die niet voor de hand liggen. Onze datastromen gaan via nieuwe wegen om het onbewuste in beeld te brengen. De inhoud is daardoor rakend en trefzeker.

ACT -meting

®

Wat geeft me energie en wat kost juist? Waarom doen medewerkers wat ze doen? Waarom werkt het ene team goed en het andere niet? Wat is het ontwikkelpotentieel van dit mens, team en deze organisatie? De ACT meting kent vele nuances en details. De combinaties zijn vrijwel oneindig. Eén meting genereert veel data.

Ontdek binnen slechts 12 minuten je onbenutte talenten en onbewuste drijfveren met ACT  ! Deze krachtige meting genereert data op mens, team en organisatie niveau. Met de data van ACT   kun je:

         De juiste mens voor de juiste plek vinden en behouden

         Onbenut talent activeren en risico's inschatten

         Burn-out gevoeligheid meten en voorkomen

         Teampotentieel in kaart brengen en activeren

®
®
®

Organisatieontwikkeling start bij jou!

®

®
Fishing Float_edited.jpg

DUURZAAMHEID

INNOVATIE

WAARDE CREATIE

MENSELIJKE MAAT

HBL -Review

®

Wat is mijn natuurlijke leiderschapsstijl? Waar draag ik aan bij? & Waar kan juist mijn mede MT/DT lid aan bijdragen? Wat is mijn overlevingsstrategie? En hoe ziet die er uit? Waarom is het fijn om van mij leiding te krijgen en hoe kan ik juist dat ontwikkelen? 

Het HBL review geeft een gedetailleerd beeld van jouw persoonlijk leiderschap en jouw bijdrage aan de vier kerngebieden van de organisatie.

De HBL  -review is de 10-pager voor een gedurfde kijk op jouw leiderschap

®

®

De cultuurscan van 
House for Leaders
Bridging the gap

Ervaren mensen dat ze kunnen groeien? Leren en ontwikkelen? Voelen ze zich veilig en gewaardeerd voor de kwaliteit die ze leveren? 

We beloven je een op maat gemaakte korte vragenlijst die je ieder kwartaal weer een duidelijk beeld geeft van hoe je er voor staat wat betreft de vier aandachtsgebieden van Human Being Leadership. Geen ellenlange onderzoeken.

1.png
bottom of page